Shopping Cart

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

همه چیز درباره آزمون mhle

شرکت در آزمون mhle برای دانشجویان رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی که قصد ادامه ‌تحصیل در مقاطع بالا نظیر دکتری تخصصی را دارند، ضروری است. به همین دلیل آشنایی با تعریف دقیق آزمون mhle، کاربرد، منابع، زمان برگزاری، شرایط، زمان، نحوه ثبت‌نام، زمان اعلام نتایج و مواردی از این قبیل می‌تواند باعث تصمیم‌گیری درست و به‌موقع داوطلبین شود. البته شناخت تفاوت این آزمون زبان با دیگر آزمون‌هایی که به صورت دوره‌ای برگزار می‌شوند نیز یکی از الزاماتی است که به بررسی آن خواهیم پرداخت.

برنامه آزمون mhle

آزمون mhle مخفف عبارت Ministry Health Language Examination به معنی آزمون وزارت، درمان و آموزش پزشکی است. این آزمون، ملاکی برای اندازه‌گیری سطح زبان دانشجویان رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی به‌شمار می‌رود و محل برگزاری آن داخل کشور است. اگر قصد کسب مدرک دکترای تخصصی را دارید، شرکت در این آزمون از جمله الزاماتی است که باید آن را با موفقیت بگذرانید. کسب حداقل نمره در mhle یکی از پیش‌نیازهای آزمون جامع دکتری تخصصی پزشکی نیز به شمار می‌رود.

شرکت در آزمون mhle به دو صورت امکان‌پذیر است: اینترنتی و کاغذی. دو تفاوت میان این دو روش وجود دارد. در آزمون کاغذی فقط یک‌بار فایل صوتی از طریق بلندگو در اختیار شما قرار می‌گیرد و امکان پخش مجدد آن وجود ندارد. اما در شیوه اینترنتی می‌توانید بدون محدودیت فایل صوتی را گوش دهید و یا حتی آن را متوقف کنید. از طرفی، در شیوه اول شما باید به ترتیب پاسخ‌نامه و شیوه‌ای که فایل صوتی پخش می‌شود به سوالات پاسخ دهید، درحالی‌که در روش دوم این محدودیت وجود ندارد.

تفاوت mhle و MSRT و tolimo

MSRT یا آزمون تافل کوچک، آزمون زبانی است که تنها به رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی متعلق نیست، بلکه تمامی دانشجویان می‌توانند در آن شرکت کنند. برای این که بتوانید در مقاطع بالاتر و تخصصی سایر رشته‌ها تحصیل کنید، نیاز است در این آزمون نمره قبولی را به دست بیاورید. آزمون mhle به صورت کاملا تخصصی و تنها برای دانشجویان پزشکی و پیراپزشکی برگزار می‌شود. MSRT شباهت‌هایی به آیلتس دارد و ۱۰ بار در سال می‌توان در آن شرکت کرد. تعداد دفعات سالانه برگزاری mhle، ۶ بار در سال است.

از مقایسه دو آزمون MSRT و mhle می‌توان نتیجه گرفت که دانشجویان پزشکی ملزم به شرکت در mhle هستند و دانشجویان رشته‌های غیرپزشکی برای دریافت تخصص در تحصیلات خود می‌توانند در MSRT شرکت کنند. بنابراین ارتباط خاصی میان آن‌ها نیست و نمی‌توانند جایگزین یکدیگر شوند.

تولیمو مانند آزمون mhle یکی از امتحان‌های زبان است. شرکت در این آزمون می‌تواند به شما در قبولی آزمون دکتری کمک کند. این آزمون دارای اعتبار بین‌المللی است. در حالی که مدرک mhle به عنوان یک مدرک زبان داخلی شناخته می‌شود و دارای اعتبار بین‌المللی و خارج از کشور نیست. سوالات آزمون زبان تولیمو دارای بخش نوشتاری هستند.

زمان و شرایط آزمون mhle

ثبت‌نام mhle در سایت سازمان سنجش و قسمت مرتبط با آزمون mhle صورت می‌گیرد. به دلیل این‌که این آزمون ۶ بار در سال و به فاصله زمانی هر ۲ ماه یک‌بار برگزار می‌شود. برای هر نوبت این آزمون ظرفیت محدودی در نظر گرفته شده است. شهرهای بزرگی مانند اصفهان، تهران، تبریز و شیراز به‌عنوان حوزه امتحانی معرفی می‌شوند. بنابراین باید آماده باشید تا به محض اعلام سازمان سنجش و وزارت علوم، سریعا برای ثبت‌نام اقدام کنید.

شرایط برگزاری آزمون mhle با توجه به شرایط جامعه و مشکلات دچار تغییراتی می‌شود. مثلا زمانی که ویروس کرونا همه‌گیر شده‌ بود و امکان برگزاری این آزمون به صورت حضوری و کاغذی وجود نداشت، این آزمون به‌صورت مجازی و اینترنتی برگزار می‌شد. در شرایط کنونی امکان برگزاری به هر ۲ شیوه وجود دارد.

آزمون mhle در داخل ایران برگزار میشود.

جزئیات آزمون mhle

آزمون mhle وزارت بهداشت از ۴ قسمت تشکیل شده است. سوالات مربوط به هر یک از این بخش‌ها به بررسی یک ویژگی و مهارت در شما می‌پردازد. به همین دلیل بهتر است تلاش کنید تا به سوالات هر ۴ قسمت که مجموعا شامل ۱۰۰ سوال می‌شود پاسخ دهید.

  • قسمت شنیداری یا Listening شامل ۳۰ سوال است که شما با گوش ‌دادن به مکالمه‌هایی با لهجه آمریکایی باید به آن‌ها پاسخ دهید؛
  • قسمت درک مطلب یا Comprehension شامل ۳۰ سوال است که با خواندن ۴ متن آکادمیک می‌توانید پاسخ آن‌ها را بیابید؛
  • قسمت گرامر یا Grammar شامل ۲۰ سوال است که به‌صورت ۴ گزینه‌ای طراحی شده‌اند. این امر پاسخ‌دهی را برای شما ساده‌تر می‌سازد؛
  • قسمت واژگان یا Vocabulary شامل ۲۰ سوال است. واژگان مربوط به مباحث پزشکی هستند و سوالات به صورت ۴ گزینه‌ای طراحی شده‌اند.

آزمون mhle و تافل شباهت‌های زیادی با یکدیگر دارند. به همین دلیل می‌توانید از آزمون‌های تافل به‌عنوان آزمون شبیه‌ ساز mhle استفاده کنید. تفاوت اصلی این دو آزمون را می‌توان تخصصی‌بودن mhle در مطالب پزشکی و عدم اعمال نمره منفی در همین آزمون دانست.

ثبت نام آزمون mhle

پس از این که زمان ثبت ‌نام آزمون mhle توسط سازمان سنجش اعلام شد، باید با آماده کردن مدارک لازم، ثبت‌نام خود را انجام دهید. دقت داشته باشید که پرداخت هزینه آزمون mhle در مراحل ثبت‌نام، الزامی است. به همین دلیل داشتن کارت بانکی با موجودی کافی و رمز پویا را فراموش نکنید.

  • اسکن عکس تمام رخ؛
  • اسکن کارت ملی؛
  • اسکن صفحه اول شناسنامه؛
  • مراجعه به سایت سازمان سنجش، قسمت زبان و پس از آن بخش mhle و انتخاب لینک مربوطه؛
  • پرداخت مبلغ ۱۴۵۸۵۰۰ ریال؛
  • بارگذاری مدارک موردنیاز؛
  • پرکردن فرم ثبت‌نام پس از کلیک روی گزینه Registration؛
  • کلیک روی Registration code برای دریافت کد ثبت‌نام

دریافت کد ثبت‌نام به معنی تکمیل فرایند ثبت‌نام است. در غیر این صورت باید مجددا تمامی مراحل را انجام دهید. دفترچه آزمون mhle نیز در این زمان در اختیار شما قرار می‌گیرد تا بتوانید از آزمون mhle، زمان برگزاری و جزئیات آن آگاهی کامل پیدا کنید.

کارت ورود به جلسه آزمون زبان mhle حدود ۳ تا ۷ روز پیش از زمان برگزاری آزمون، روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد. نیاز است که شما به این صفحه و قسمت مربوطه مراجعه کرده و کارت خود را دریافت کنید. همراه‌ داشتن این کارت هنگام شرکت در جلسه آزمون الزامی است.

نتایج آزمون mhle

به دلیل ظرفیت محدود شرکت‌کنندگان در آزمون mhle نتایج آن پس از گذشت ۴ تا ۶ روز از زمان برگزاری اعلام می‌شود. می‌توانید کارنامه خود را از طریق سایت سازمان سنجش و وزارت علوم مشاهده کنید. از طرفی برای استعلام صحت قبولی شما در این آزمون، مراکز و موسسات آموزش عالی نیز می‌توانند از این طریق قبولی شما را بررسی کنند.

به‌خاطر‌داشتن کدی که هنگام ثبت‌نام دریافت کرده‌اید، هنگام مشاهده نتایج آزمون الزامی است. در غیر این صورت، دسترسی شما به این بخش دشوار خواهد بود. مراحل دریافت نتایج آزمون به این صورت است: به سایت سازمان سنجش، قسمت زبان، بخش mhle بروید و روی لینک قرار‌داده‌شده در این قسمت کلیک کنید. صفحه جدیدی باز می‌شود که باید کد ثبت‌نام را در آن وارد کنید. اکنون می‌توانید نتیجه آزمون و کارنامه آن را مشاهده کنید.

اگر موفق نشده‌اید در این آزمون حدنصاب را کسب کنید و پذیرفته شوید، می‌توانید در آزمون‌های بعدی که با فاصله حدودا ۲ ماه از آزمون قبلی برگزار می‌شود شرکت کنید؛ زیرا محدودیت زمانی و محدودیت تعداد دفعات شرکت در این آزمون برای داوطلبان وجود ندارد. به همین دلیل می‌توانید یک دوره را به صورت آزمون آزمایشی شرکت کنید.

منابع آزمون mhle با منابع آزمون تافل شباهت زیادی دارد.

منابع آزمون mhle

برای این که بتوانید به سوالات هر ۴ قسمت آزمون mhle پاسخ دهید، نیاز است منابع مختلفی را مطالعه کنید. از جمله این منابع، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • (Longman Preparation for the TOEFL (The Paper – base
  • Barron’s Essential Words for TOEFL
  • ۱۱۰۰ Words You Need to Know
  • ۵۰۴ Essential words
  • TOEFL Reading Flash (۲۰۰۱)
  • TOEFL Preparation KIT
  • Barron’s How To Prepare For The TOEFL (11th Edition)
  • TOEFL Grammar Flash
  • TOEFL Word Flash
  • Preparation For The Paper Tests By Debora Philips
  • کتاب mhle به زبان ساده

می‌توانید منابعی مازاد بر موارد معرفی‌شده نیز مطالعه کنید. اما در نظر داشته باشید که زمان محدودی برای شرکت در این آزمون دارید. به همین دلیل بهتر است ابتدا این منابع را در اولویت قرار دهید و پس از آن به مطالعه منابع مازاد بپردازید.

سخن پایانی

اگر شما هم دانشجوی یکی از رشته‌های مرتبط با پزشکی و پیراپزشکی هستید، مطالعه مطالب گفته‌شده می‌تواند یک راهنمای کامل و جامع برای آشنایی شما با آزمون mhle باشد. این آزمون یکی از لازمه‌های ارتقاء تحصیلی است؛ بنابراین نباید از اهمیت آن غافل شوید و در زمان‌های تعیین‌شده، برای ثبت ‌نام آن اقدام کنید. مطالعه منابع ذکر‌شده نیز می‌تواند به قبولی شما در این امتحان کمک زیادی کند.

سوالات متداول

آزمون mhle چیست؟

آزمون زبان مرتبط با رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی به شمار می‌رود که داشتن مدرک آن برای شرکت در دکتری تخصصی و جامع ضروری است.

چگونه در آزمون mhle قبول شویم؟

مطالعه منابع ذکر‌شده برای این آزمون می‌تواند به قبولی شما کمک کند. البته باید مهارت شنیداری و افزایش دایره لغات تخصصی و عمومی خود را نیز تقویت کنید.

به اشتراک بگذارید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *